Bc. Jarmila Gabrhelová

Master's thesis

Analýza obsahu učiva učebního oboru kuchař s ohledem na současnost a budoucí potřebu oboru obchodu a služeb

Curriculum analysis for an apprenticeship chef in regard to contemporary and future need of business and service graduates
Abstract:
V mé diplomové práci zjišťuji,zda náš absolvent učebního oboru kuchař uspokojí požadavky podnikatelů a majitelů gastronomických závodů. V první kapitole je historie školy.Druhá kapitola rozebírá profil absolventa a podmínky pro přijetí žáka na naši školu. Obsahuje školní vzdělávací program pro tento obor a odborné předměty – technologii,stolničení,potraviny a výživu a odborný výcvik. Třetí kapitola …more
Abstract:
In my thesis, I will establish whether or not our graduate culinary apprenticeship meets the hiring requirements of prospective catering businesses. The first chapter will provide a brief history of the school. The second chapter profiles our graduates, outlines the conditions for a candidate’s acceptance and highlights the course curriculum in all fields of study including; Technology ,Table Setting …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 5. 2010
  • Supervisor: Ing. Monika Malinová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services