PaedDr. Martina Skorušová, MBA

Diplomová práce

Udržateľná gastronómia

Sustainable gastronomy
Abstract:
The presented diploma thesis deals with the issue of sustainable gastronomy. The main goal of the research was to identify which activities associated with sustainable development in gastronomy affect guests and their attitudes towards sustainable gastronomy and which activities could lead to an increase in their interest in the issue and at the same time in gastronomic facilities. The goal of the …více
Abstract:
Predložená diplomová práca sa zaoberá problematikou udržateľnej gastronómie. Hlavným cieľom výskumu bolo identifikovať aké aktivity spojené s udržateľným rozvojom v gastronómii ovplyvňujú hostí a ich postoje vnímania udržateľnej gastronómie a aké aktivity by mohli viesť k zvýšeniu ich záujmu o danú problematiku a zároveň aj o gastronomické zariadenia. Cieľom práce bolo zároveň vytvorenie marketingových …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/egmrp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Kocourek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma