Martin Hučko

Bakalářská práce

Unikátny gastronomický koncept

Unique gastronomic project
Abstract:
HUČKO, Martin: Unique Gastronomy Concept, Bachelor Thesis, The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd., Department of Hospitality, Prague 2017, pages: 53 From a general approach to the concept of celiac disease and its context, the presented work deals with the origin of unique gastronomic concepts based on this disease. It contains the definitions of celiac and gluten terms. It mentions …více
Abstract:
ABSTRAKT HUČKO, Martin: Unikátny gastronomický koncept, Bakalárska práca, Vysoká škola hotelová v Prahe 8, spol. s r.o., Katedra hotelierstva, Praha 2017, strán: 53 Od všeobecného priblíženia sa s pojmom celiakia a jej súvislosťami, sa práca zaoberá počiatkom vzniku unikátnych gastronomických konceptov na základe tejto choroby. Pozastaví sa pri definícií pojmov celiakia a lepok. Zmieňuje sa o tom ako …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví