Jiří ŠVARC

Bakalářská práce

Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Thermization production of yoghurt drinks and study the impact on their quality hydrocolloid
Anotace:
Zakysané mléčné výrobky mají důležitou roli v naší stravě. Tato práce popisuje jednotlivé složky zakysaných mléčných výrobků a jejich změny během zrání. Zabývá se technologií výroby zakysaných mléčných výrobků. Zaměřuje se na výrobky s jogurtovou kulturou. V praktické části se zabývá technologickým postupem výroby jogurtových nápojů. Zkou-má vliv hydrokoloidů na jakost termizovaných jogurtových nápojů …více
Abstract:
Cultured milk products have an important role in our diet. This thesis describes various components of fermented milk products and their changes during ripening. It deals with technologies for the production of fermented milk products. It focuses on products with yoghurt culture. In the practical part it deals with the technological process of yoghurt drinks production. It examines the impact of hydrocolloids …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Zveřejnit od: 28. 5. 2009
Identifikátor: 12787

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠVARC, Jiří. Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 28. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 28. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin