Mikroflóra vybraných druhů koření – Marcela Procházková
Marcela Procházková
Bakalářská práce
Mikroflóra vybraných druhů koření
Microflora of Selected Kinds of Spices
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o mikroflóře koření. Definuje co je to koření, jeho skupiny, obsahové látky a také se více věnuje konkrétním vybraným druhům koření, v tomto případě černému pepři a provensálskému koření. Dále popisuje mikroorganismy, které se mohou v koření vyskytovat. Věnuje se převážně bakteriím. V neposlední řadě je zde také uvedeno experimentální stanovení mikroorganismů ve vybraných …víceAbstract:
This bachelor´s thesis discusses the microflora of spices. It describes what the term "spices" means, defines different types of spices and contained substances. The paper examines several types of spices in more detail, especially black pepper and herbes de Provence. Furthermore, it describes microorganisms occurring in spices and puts more emphasis on bacteria. Last but not least, the thesis includes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva