Hodnocení bezpečnosti a kvality smažených bramborových produktů ze stánkového prodeje – Veronika Jachimová
Veronika Jachimová
Bachelor's thesis
Hodnocení bezpečnosti a kvality smažených bramborových produktů ze stánkového prodeje
Safety and quality assessment of fried potato products from stall sales
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JACHIMOVÁ, Veronika. \textit{Hodnocení bezpečnosti a kvality smažených bramborových produktů ze stánkového prodeje}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/npue13/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forensic Analysis and Food Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.