Albert Vyoral
Bakalářská práce
Biodynamika ve vinařství
Biodynamics in winemaking
Anotace:
Tato teoretická bakalářská práce se věnuje biodynamice ve vinařství. Literární část začíná úvodem do biodynamiky, rozšířením a nabíráním na její popularitě. Následně jsou popsány organizace, poskytující biodynamickou certifikaci. Pátá kapitola se věnuje obecným principům vinifikace v rámci biodynamiky. Dále je popsán vliv astronomických jevů ve vztahu ke sklizni hroznů, ale i dalším procesům v průběhu …víceAbstract:
This theoretical thesis deals with the biodynamics in viticulture. Literary section begins with an introduction to biodynamics, its expansion and growing of its popularity. Subsequently are described the organizations, that provide a biodynamic certification. The fifth chapter deals with general principles of winemaking in the context of biodynamics. Then it deals with the impact of astronomical phenomena …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michal Kumšta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva