Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení – Zuzana HRABĚTOVÁ
Zuzana HRABĚTOVÁ
Bachelor's thesis
Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení
Analysis of customers view on service in fastfood restaurants
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu postojů zákazníků k obsluze v zařízeních rychlého stravování. Cílem práce je analyzovat postoje a názory zákazníků restaurací rychlého občerstvení a zjistit klíčové momenty, které ovlivňují spokojenost zákazníků s obsluhou v těchto zařízeních. Teoretická část je věnována pojmům zákazník, spokojenost, stravovacím službám a restauracích rychlého občerstvení. Praktická …moreAbstract:
The bachelor focuses on the analysis of customers' attitudes towards services in fast food restaurants. The objective is to analyze the attitude and opinions of fast food restaurants' customers and to determine key moments that influence the satisfaction of customers with services in these facilities. The theoretical part is dedicated to the explanation of terms such as a customer, satisfaction, catering …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2019
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Doc. Ing. Petr Cimler, CSc.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HRABĚTOVÁ, Zuzana. Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Retail Management
Theses on a related topic
-
Zavedení vegetariánského produktu do řetězce rychlého občerstvení
Simona Vaškovicová -
Volba typu provozovny rychlého občerstvení
Darek Vítek -
Hledání vhodné skladby stravování v rychlém občerstvení
Tereza Macková -
Dopady zavedení EET na vybranou restauraci rychlého občerstvení
Klára Lošťáková -
Nabídka rychlého občerstvení na školách
Jana PALIKARSKÁ -
Analýza trhu rychlého občerstvení
Viktorie Vlková -
Stravování žáků na střední škole a jejich stravovací návyky
Jindřich BEDNÁŘ -
Vliv wellness služeb na spokojenost zákazníků v EuroAgentur Hotels & Travel a.s.
Petr Šamánek