Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení – Zuzana HRABĚTOVÁ
Zuzana HRABĚTOVÁ
Bakalářská práce
Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení
Analysis of customers view on service in fastfood restaurants
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu postojů zákazníků k obsluze v zařízeních rychlého stravování. Cílem práce je analyzovat postoje a názory zákazníků restaurací rychlého občerstvení a zjistit klíčové momenty, které ovlivňují spokojenost zákazníků s obsluhou v těchto zařízeních. Teoretická část je věnována pojmům zákazník, spokojenost, stravovacím službám a restauracích rychlého občerstvení. Praktická …víceAbstract:
The bachelor focuses on the analysis of customers' attitudes towards services in fast food restaurants. The objective is to analyze the attitude and opinions of fast food restaurants' customers and to determine key moments that influence the satisfaction of customers with services in these facilities. The theoretical part is dedicated to the explanation of terms such as a customer, satisfaction, catering …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Doc. Ing. Petr Cimler, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HRABĚTOVÁ, Zuzana. Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta ekonomická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta ekonomickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta ekonomickáBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management obchodních činností
Práce na příbuzné téma
-
Zavedení vegetariánského produktu do řetězce rychlého občerstvení
Simona Vaškovicová -
Volba typu provozovny rychlého občerstvení
Darek Vítek -
Hledání vhodné skladby stravování v rychlém občerstvení
Tereza Macková -
Dopady zavedení EET na vybranou restauraci rychlého občerstvení
Klára Lošťáková -
Nabídka rychlého občerstvení na školách
Jana PALIKARSKÁ -
Analýza trhu rychlého občerstvení
Viktorie Vlková -
Stravování žáků na střední škole a jejich stravovací návyky
Jindřich BEDNÁŘ -
Vliv wellness služeb na spokojenost zákazníků v EuroAgentur Hotels & Travel a.s.
Petr Šamánek