Aromatické látky v hroznech bílých moštových odrůd a změny během zrání hroznů – Petr Klement
Petr Klement
Bachelor's thesis
Aromatické látky v hroznech bílých moštových odrůd a změny během zrání hroznů
Aromatics in grapes of white wine grape varieties and changes during their ripening
Abstract:
Bakalářská práce poskytuje rozebrání velmi aktuální a stěžejní tematiky vinohradnictví. Konkrétně jde o analýzu aromatických látek v hroznech i jejich změny na základě různých faktorů. Je rozebrána jak komplexita aroma, tak hlavní rodiny aromatických látek za tuto komplexitu odpovědné. Důležité je jak samostatné působení určitých skupin, tak jejich vzájemné interakce. Toto zjištění naznačuje velkou …moreAbstract:
The aim of submitted work is to realize an analysis of aromatic compounds in grapes and of their changes caused by various factors. The text provides an analysis of aroma complexity as well as the main famillies of the aroma components, which are responsible for the complexity. It's important to understand the compounds can work separately and in mutual interactions as well. The fact increases the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
- Reader: Jan Kupsa, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KLEMENT, Petr. \textit{Aromatické látky v hroznech bílých moštových odrůd a změny během zrání hroznů}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Horticulture. 2015. Available from: https://theses.cz/id/nt3rff/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights