Ponuka bioproduktov a zdravej výživy v hotelovom ubytovaní – Michaela Bôriková
Michaela Bôriková
Bakalářská práce
Ponuka bioproduktov a zdravej výživy v hotelovom ubytovaní
Nabídka bioproduktů a zdravé výživy v hotelovém ubytováni
Anotace:
Cílem bakalářské práce je analyzovat nabídku stravovacích služeb nacházejících se ve vybraných hotelových zařízeních vyšších tříd, z pohledu uplatnění nových výživových trendů. Za účelem dosažení tohoto cíle byla provedena kvalitativní analýza. Ta zahrnuje objektivní hodnocení vybraných hotelových a stravovacích zařízení a také terénní výzkum, jehož součástí bylo osobní dotazování odpovědných osob …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to analyze the offer of food and beverage services in selected upper market hotel facilities. The attention is focused on new nutritional trends. There was used a qualitative analysis in order to achieve the aim. It includes objective assessment of selected hotel facilities and their food and beverage servicies. The thesis also presents basic characteristics of the …víceAbstract:
Cieľom bakalárskej práce je analyzovať ponuku stravovacích služieb nachádzajúcich sa vo vybraných hotelových zariadeniach vyšších tried, z pohľadu uplatnenia nových výživových trendov. Za účelom jeho dosiahnutia bola uskutočnená kvalitatívna analýza. Tá zahrňuje objektívne hodnotenie vybraných hotelových a stravovacích zariadení a taktiež terénny výskum, ktorého súčasťou bolo osobné dotazovanie zodpovedných …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2014
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/46127
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2015
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jana Valentová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/46127
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
Nerva Vikramshekhar -
Digital marketing trends in food and beverage industry
Ulviyya Movla-zada -
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
Adela Džambová -
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Tereza Kalouskova -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Vliv TripAdvisoru na využití kapacit Wellness and SPA boutique Hotel pod Lipkami Praha
Karina Alimbekova -
Vliv vybraných faktorů prostředí na prodej ubytovací kapacity hotelu
Radka Macíčková -
Analýza managementu vybraného ubytovacího a stravovacího zařízení Hotel a Café Merkur
Ivan Šefara