Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami – Bc. Alice Staveníková
Bc. Alice Staveníková
Diplomová práce
Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami
Public attitude to alternative forms of food supplements with n-3 fatty acids
Anotace:
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na literární rešerši nejrůznějších forem doplňků stravy obsahující výše zmíněné struktury, ať už se jedná o formy základní nebo alternativní novodobé. Také je zde pojednáváno o současných trendech a výzkumech z této oblasti. Experimentální část obsahuje dva oddíly, kterými jsou dotazníkové šetření a senzorická analýza vzorků. Tyto dvě části jsou navzájem …víceAbstract:
The theoretical part of the thesis is focused on the literature research about various forms of diet containing the structures mentioned above, for example basic or alternative modern forms. Current trends and research in this area are also discussed here. The experimental part contains two sections, which are a questionnaire survey and sensory analysis. These two parts are independent of each other …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STAVENÍKOVÁ, Alice. \textit{Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/nuf022/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Jan Javůrek -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Analýza omega-3 mastných kyselin z rybích extraktů
Sára FILIPOVÁ -
Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii
Lenka BARTLOVÁ -
Vliv antioxidantů na stabilitu a profil n-3 mastných kyselin v doplňcích stravy
Markéta Blažková -
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Jan Javůrek -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Verifikace a 3D vizualizace mononenasycených kyselin PUFA omega-3
Miroslava REHWALDOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva