Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.) – Bc. Veronika Follaufová
Bc. Veronika Follaufová
Master's thesis
Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.)
Evaluation of chosen assortment of garlic (Allium sativum L.)
Abstract:
V diplomové práci byl vyhodnocován vybraný sortiment česneku kuchyňského (Allium sativum L.). Literární rešerše zahrnuje původ, botanickou charakteristiku a rozdělení česneku kuchyňského. Dále jsou zde zahrnuty nároky na stanoviště, hnojení, závlahu, způsob pěstování, regulace plevelů, způsob sklizně a skladování. Také je zde zmínka o chorobách, škůdcích a možných anabiózách česneku. V neposlední řadě …moreAbstract:
In the diploma thesis a selected assortment of kitchen garlic (Allium sativum L.) was evaluated. Literary research includes the origin, botanical characteristics, and the classification of kitchen garlic. In addition, site requirements, fertilization, irrigation, cultivation, weed control, harvesting and storage are included here. There are also diseases, pests and possible anabiosis of garlic mentioned …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Bc. Martin Koudela, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FOLLAUFOVÁ, Veronika. \textit{Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.)}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2018. Available from: https://theses.cz/id/nup7m7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Horticulture / Market Horticulture
Theses on a related topic
-
Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
Lucie Volfová -
Elimination of viruses in garlic (Allium sativum L.) by different methods
Milica Raco -
Možnosti využití antivirotik v procesu eliminace virů u česneku kuchyňského
Martina Kudělková -
Využití biologický přípravků při pěstování česneku
Veronika Vancová -
Zhodnocení vybraného sortimentu česneku z hlediska výnosu a jakosti
Renáta Soukupová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights