Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.) – Bc. Veronika Follaufová
Bc. Veronika Follaufová
Master's thesis
Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.)
Evaluation of chosen assortment of garlic (Allium sativum L.)
Anotácia:
V diplomové práci byl vyhodnocován vybraný sortiment česneku kuchyňského (Allium sativum L.). Literární rešerše zahrnuje původ, botanickou charakteristiku a rozdělení česneku kuchyňského. Dále jsou zde zahrnuty nároky na stanoviště, hnojení, závlahu, způsob pěstování, regulace plevelů, způsob sklizně a skladování. Také je zde zmínka o chorobách, škůdcích a možných anabiózách česneku. V neposlední řadě …viacAbstract:
In the diploma thesis a selected assortment of kitchen garlic (Allium sativum L.) was evaluated. Literary research includes the origin, botanical characteristics, and the classification of kitchen garlic. In addition, site requirements, fertilization, irrigation, cultivation, weed control, harvesting and storage are included here. There are also diseases, pests and possible anabiosis of garlic mentioned …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Bc. Martin Koudela, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FOLLAUFOVÁ, Veronika. \textit{Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.)}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/nup7m7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Horticulture / Market Horticulture
Práce na příbuzné téma
-
Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
Lucie Volfová -
Elimination of viruses in garlic (Allium sativum L.) by different methods
Milica Raco -
Možnosti využití antivirotik v procesu eliminace virů u česneku kuchyňského
Martina Kudělková -
Využití biologický přípravků při pěstování česneku
Veronika Vancová -
Zhodnocení vybraného sortimentu česneku z hlediska výnosu a jakosti
Renáta Soukupová
Názov
Vložil
Vložené
Práva