Degradace doprovodných látek lipidů při zpracování palmového oleje – Bc. Tereza Jirásková
Bc. Tereza Jirásková
Master's thesis
Degradace doprovodných látek lipidů při zpracování palmového oleje
Degradation of minor lipids during palm oil processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JIRÁSKOVÁ, Tereza. \textit{Degradace doprovodných látek lipidů při zpracování palmového oleje}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/nv1pd7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.