Aneta Machalová

Bachelor's thesis

Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů

Influence of Banana and Tapioca Flour on the Properties of Dairy Desserts
Anotácia:
Cílem bakalářské práce bylo zkoumat vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnost mléčných dezertů. V praktické části byly vyrobeny dvě skupiny mléčných dezertů, které se lišily v obsahu jednotlivých mouk (skupina A s celkovým obsahem mouk 90 g, skupina B s celkovým obsahem mouk 80 g). Tyto dezerty byly poté podrobeny analýzám. Byla u nich stanovena vodní aktivita, pH, stabilita, obsah sušiny …viac
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis was to examine the influence of banana and tapioka flour's representation on the properties of dairy desserts. Two groups of dairy desserts which differed in the contents of each flour were producted during the practical part (group A with total flour content 90 g, group B with total flour content 80 g). These desserts were then analysed. They were determined to have …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Machalová, Aneta. Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Food Technology and Assessment / Food Technology

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.