Aneta Machalová

Bachelor's thesis

Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů

Influence of Banana and Tapioca Flour on the Properties of Dairy Desserts
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zkoumat vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnost mléčných dezertů. V praktické části byly vyrobeny dvě skupiny mléčných dezertů, které se lišily v obsahu jednotlivých mouk (skupina A s celkovým obsahem mouk 90 g, skupina B s celkovým obsahem mouk 80 g). Tyto dezerty byly poté podrobeny analýzám. Byla u nich stanovena vodní aktivita, pH, stabilita, obsah sušiny …more
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis was to examine the influence of banana and tapioka flour's representation on the properties of dairy desserts. Two groups of dairy desserts which differed in the contents of each flour were producted during the practical part (group A with total flour content 90 g, group B with total flour content 80 g). These desserts were then analysed. They were determined to have …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Machalová, Aneta. Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.