Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů – Aneta Machalová
Aneta Machalová
Bachelor's thesis
Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
Influence of Banana and Tapioca Flour on the Properties of Dairy Desserts
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zkoumat vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnost mléčných dezertů. V praktické části byly vyrobeny dvě skupiny mléčných dezertů, které se lišily v obsahu jednotlivých mouk (skupina A s celkovým obsahem mouk 90 g, skupina B s celkovým obsahem mouk 80 g). Tyto dezerty byly poté podrobeny analýzám. Byla u nich stanovena vodní aktivita, pH, stabilita, obsah sušiny …moreAbstract:
The aim of the bachelor's thesis was to examine the influence of banana and tapioka flour's representation on the properties of dairy desserts. Two groups of dairy desserts which differed in the contents of each flour were producted during the practical part (group A with total flour content 90 g, group B with total flour content 80 g). These desserts were then analysed. They were determined to have …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MACHALOVÁ, Aneta. \textit{Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/nvyxcm/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Machalová, Aneta. Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.