Kritické zhodnocení hladin polycyklických aromatických uhlovodíků (PAU) v různých typech doplňků stravy – Ing. Veronika Vondrášková
Ing. Veronika Vondrášková
Bachelor's thesis
Kritické zhodnocení hladin polycyklických aromatických uhlovodíků (PAU) v různých typech doplňků stravy
Critical evaluation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) levels in different types of food supplements
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VONDRÁŠKOVÁ, Veronika. \textit{Kritické zhodnocení hladin polycyklických aromatických uhlovodíků (PAU) v různých typech doplňků stravy}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/nw3yjd/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.