Adéla Fabiánová

Bachelor's thesis

Identifikace příčin vzniku odpadů potravin ve vybrané prodejně

Identification of the causes of food waste in a selected store
Abstract:
Tato práce se soustřeďuje na identifikaci příčin vzniku a množství gastroodpadu v průběhu celého potravinového řetězce. Vyhodnocuje, kolik kilogramů potravin je odstraňováno v časovém období jednoho roku. Praktická část je věnována průzkumu, který probíhal v období od listopadu 2019 do října 2020. V rámci průzkumu bylo sledováno množství a druh odpadu potravin, důvod vzniku odpadu a také způsob dalšího …more
Abstract:
This work is focused on identifying the causes and amount of gastro-waste throughout the food chain. It evaluates how many kilograms of food are removed in a period of one year. The practical part is devoted to the survey, which took place in the period from November 2019 to October 2020. The survey monitored the amount and type of food waste, the cause for waste and also the method of further management …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Bohdan Stejskal, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta