Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů. – Karla Lukaszczyková
Karla Lukaszczyková
Bakalářská práce
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
Tropical and Subtropical Fruit Suitable for Juice Production.
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nápojů na bází tropického a subtropického ovoce, vymezuje pojmy jako ovocná šťáva, nektar a ovocný nápoj. V teoretické části je čtenář seznámen s vybranými druhy ovoce vhodných pro zpracování na ovocné šťávy, nektary a ovocné nápoje. Dále práce přináší pohled na hlavní rozdíly mezi šťávou a nektarem a stručně charakterizuje technologii výroby . Součástí …víceAbstract:
The Bachelor thesis deals with the topic of fruit based beverages, it defines terms such as a fruit juice, nectar and fruit drink. In the theoretical part, the reader is acquainted with selected fruits suitable for processing of fruit juices, nectars and fruit drinks. In addition thesis gives an overview of the main differences between juice and nectar and is a brief description of the production technology …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Lukaszczyková, Karla. Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Smoothie versus ovocný nápoj
Eva Podešvová -
Smoothie versus ovocný nápoj
Eva Podešvová -
Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
Denisa Mikanová -
Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
Daniela Malenová -
Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
Kseniia Fadeeva -
Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
Tereza Sobotková -
Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
Matěj Mach -
Možnosti zpracování asijských odrůd peckového ovoce
Michal Havránek