Bc. Andrej Schurov

Bakalářská práce

Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu

Evaluation of the use of convention in catering operations
Anotace:
SCHUROV, Andrej. Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu. Bakalářská práce University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická. Praha: 2024. 53 stran. Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku vyhodnocení používání konveniencí v gastronomii. Cílem je provést analýzu využívání konveniencí při přípravě pokrmů, jejich přínos pro …více
Abstract:
SCHUROV, Andrej. Evaluation of the use of convention in catering operations. Bachelor’s Dissertation University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics. Prague: 2024. 53 pages. This bachelor's thesis focuses on the issue of evaluating the use of conventions in gastronomy. The aim is to perform an analysis of the use of conveniences in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/qqeoy/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví