Výzkum požadavků, preferencí a vnímání spotřebitelů párků vídeňského typu – Bc. Barbora Novotná
Bc. Barbora Novotná
Diplomová práce
Výzkum požadavků, preferencí a vnímání spotřebitelů párků vídeňského typu
Research of wiener sausages consumer requirements, preferences and perception
Anotace:
Práce se zaměřuje na výzkum spotřebitelů potravinářských produktů, zejména na odhalování jejich očekávaných i latentních požadavků a preferencí a zjištění vnímání produktů. Hledá způsoby získávání a analýzy těchto informací, porovnává různé metody jejich získávání. Popisuje základní atributy hodnoty pro zákazníka a snaží se proniknout do rozhodovacích procesů zákazníků. Pro přiblížení souvislostí v …víceAbstract:
This work focuses on possibilities of food-consumer research, especially disclosing their expected and potential requirements and preferences, learning about percieved customer value. It seeks for ways of accessing and analyzing this information, compares different methods of accessing it. The work describes basic customer value attributes and tries to get in customers? decision-making processes. For …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2011
- Vedoucí: prof. Ing. Hana Lošťáková, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Novotná, Barbora. Výzkum požadavků, preferencí a vnímání spotřebitelů párků vídeňského typu. Pardubice, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemické a procesní inženýrství / Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků
Práce na příbuzné téma
-
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová -
Senzorická analýza slaných snacků
Kateřina Pecinová -
Senzorická analýza rostlinného produktu
Denisa Leváková -
Senzorická analýza energetického nápoje
Ondřej Moravec -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková