Lenka Fichtnerová

Bachelor's thesis

Způsoby marinování a nakládání ryb

Methods of marinating and pickling fish
Abstract:
Bakalářská práce na téma „Způsoby marinování a nakládání ryb“ se zabývá charakteristikou jednotlivých sladkovodních i mořských druhů ryb, které jsou v potravinářství nejvíce využívané, jejich nutričním složení a výživovými vlastnostmi. Úvodní část je zaměřena na popis konkrétních druhů ryb, jednotlivých složek rybího masa a jejich vliv na lidské zdraví. Dále byla popsána speciální hygienická pravidla …more
Abstract:
The bachelor thesis on the topic "Methods of marinating and pickling fish" deals with the characteristics of individual freshwater and marine fish species, which are the most used in the food industry, their nutritional value, and nutritional properties. The introductory part focuses on the description of specific fish species, the different components of fish meat and their impact on human health …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2023
  • Supervisor: Ing. Jan Slováček
  • Reader: Tomáš Do, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme:
Food Technology