SZEWCZYKOVÁ, Kateřina. \textit{Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/o10vjc/.
SZEWCZYKOVÁ, Kateřina. <i>Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů</i>. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/o10vjc/.
SZEWCZYKOVÁ, Kateřina. Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/o10vjc/.
@MastersThesis{Szewczykova2020thesis,
AUTHOR = "Szewczyková, Kateřina",
TITLE = "Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů [online]",
YEAR = "2020 [cit. 2024-11-14]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/o10vjc/",
}
@MastersThesis{Szewczykova2020thesis,
AUTHOR = {Szewczyková, Kateřina},
TITLE = {Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů},
YEAR = {2020},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/o10vjc/},
URL_DATE = {2024-11-14},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Szewczyková
| jméno = Kateřina
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
| url = https://theses.cz/id/o10vjc/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2020
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-14
| poznámka =
| jazyk =
}}