Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů – Bc. Kateřina Szewczyková
Bc. Kateřina Szewczyková
Diplomová práce
Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
Factors affecting the texture of pasta-filata cheeses
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SZEWCZYKOVÁ, Kateřina. \textit{Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/o10vjc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.