Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků – Bc. Lucie Rajmicová
Bc. Lucie Rajmicová
Master's thesis
Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
Nutritional and sensory value of alternatives to fermented milk products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RAJMICOVÁ, Lucie. \textit{Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/o1avh2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.