Mgr. Jitka Poláchová
Bachelor's thesis
Aditiva v potravinách
Additives in food
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Aditiva v potravinách je zaměřena na problematiku použití aditiv v potravinářském průmyslu a jejich vlivu na lidské zdraví. Teoretická část bakalářské práce obsahuje charakteristiku aditiv, jejich značení, bezpečnost i jejich kompletní přehledné rozdělení do příslušných skupin podle působení spolu s jejich nejznámějšími zástupci. Uvedeny jsou zde jejich charakteristické vlastnosti …moreAbstract:
The bachelor thesis entitled Additives in foodstuff is focused on the issue of the use of additives in food industry and their impact on human health. The theoretical part contains the characteristics of additives, their label, safety and their complete clear division into groups according to activity together with their best known representatives. Listed here are characteristic features, production …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2013
Identifier:
https://is.muni.cz/th/wikxl/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2013
- Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Education / Pedagogické asistentství českého jazyka a literatury pro základní školy
Theses on a related topic
-
Přijatelná denní dávka (ADI) 4 mg/kg
Judita LEVITNEROVÁ -
Přírodní konzervanty potravin
Martina Houžvičková