Provozní analýza vybraného gastronomického zařízení – Lucie Trnková
Lucie Trnková
Bakalářská práce
Provozní analýza vybraného gastronomického zařízení
The operational analysis of the chosen catering facility
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je analýza provozu vybraného stravovacího zařízení a zhodnocení jeho postavení na trhu v porovnání s konkurencí. Práce je rozdělena do šesti tematických celků. První část je teoretická - charakteristika stravovacích služeb, materiální zajištění provozu a přiblížení typických kavárenských produktů. Druhá kapitola je věnována teorii marketingu. Hlavní částí je analýza vybrané …víceAbstract:
The aim of this work is to analyze service of the catering facility and to evaluate its position compared with competitors in the market. The thesis is divided into six thematic parts. The first part is theoretical - the characteristics of restaurants, material conditions of operation and description of typical café products. The second chapter is devoted to the theory of marketing. The main part is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 10. 2012
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/37462
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Alexey Kondrashov
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/37462
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Provozní analýza elektrických pohonných jednotek pro vozidla
Dominik Svoboda -
Bezpečnostní a provozní analýza komerčně využívaných VPN
Lukáš Urban -
Provozní studie vybraného restauračního zařízení
Michaela Lachová -
Provozní analýza a předpoklady dalšího rozvoje vybraného hotelu v Praze
Michaela Kučerová -
Provozní analýza gastronomického zařízení
Lenka Švehlová -
Personální marketing
Martina Řiháková -
Sedláčkova kavárna a kavárna hotelu Slávia v proměnách času
Hana Kotulánová -
Proces výběrového řízení v podniku Kavárna Na Kině
Kateřina Kopřivová