Lucie Trnková

Bakalářská práce

Provozní analýza vybraného gastronomického zařízení

The operational analysis of the chosen catering facility
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je analýza provozu vybraného stravovacího zařízení a zhodnocení jeho postavení na trhu v porovnání s konkurencí. Práce je rozdělena do šesti tematických celků. První část je teoretická - charakteristika stravovacích služeb, materiální zajištění provozu a přiblížení typických kavárenských produktů. Druhá kapitola je věnována teorii marketingu. Hlavní částí je analýza vybrané …více
Abstract:
The aim of this work is to analyze service of the catering facility and to evaluate its position compared with competitors in the market. The thesis is divided into six thematic parts. The first part is theoretical - the characteristics of restaurants, material conditions of operation and description of typical café products. The second chapter is devoted to the theory of marketing. The main part is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 10. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Alexey Kondrashov

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/37462

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj