Vliv volby hybridu na kvalitu píce kukuřice – Josefína Pařízková
Josefína Pařízková
Master's thesis
Vliv volby hybridu na kvalitu píce kukuřice
The influence of selection of maize hybrid on forage quality
Anotácia:
Cílem práce je posoudit vliv volby hybridu na stravitelnost neutrodetergentní vlákniny v píci kukuřice ve vztahu k dalším kvalitativním parametrům. Doporučení vhodných hybridů na základě testování může být pro pěstitele ekonomicky výhodné. Na počátku pokusu byla stanovena hypotéza: Volba hybridu kukuřice pro dané stanoviště významně ovlivní dosaženou stravitelnost neutrodetergentní vlákniny při sklizni …viacAbstract:
The aim is to assess the impact of choosing hybrid for digestibility of neutral detergent fiber in forage maize in relation to other quality parameters. Recommendations on hybrids based on testing can be economically advantageous for growers. At the beginning of the experiment hypothesis was stated: Selection of maize hybrid for the habitat significantly affects reached digestibility neutral detergent …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Josef Hakl, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Animal Science / Animal Nutrition and Dietology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva