Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice. – Bc. Lucie Mlezivová
Bc. Lucie Mlezivová
Bakalářská práce
Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.
Anotace:
Tato bakalářská práce analyzuje celkovou nabídku bezlepkových pokrmů stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice. Hodnotí zejména její kvalitu, která je spíše nedostatečná, což je způsobeno hlavně tím, že nejsou majitelé těchto stravovacích zařízení informováni o tomto stavu a nevěnují této problematice dostatečnou pozornost. Zjišťuje, že to lze jednoduše napravit, a …víceAbstract:
This bachelor thesis analyzes the total offer of gluten-free meals for gluten-intolerant customers in Domažlice. It evaluates especially its quality, which is rather insufficient, mainly because the owners of these catering facilities are not informed about this situation and do not pay enough attention to this issue. It finds that it can be easily remedied by passing some results of the current situation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/irk8c/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Roman Švec, Ph.D.
- Oponent: Ing. Lucie Zlatušková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MLEZIVOVÁ, Lucie. \textit{Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s~intolerancí lepku v~oblasti Domažlice.}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/o2nepo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Specifika legislativní úpravy zákazu kouření v provozovnách stravovacích služeb
Simona Bajusz