Hodnocení krystalické stability vín. – Bc. Mgr. Roman Popp
Bc. Mgr. Roman Popp
Diplomová práce
Hodnocení krystalické stability vín.
Evaluation of crystalline stability of the wine
Anotace:
Diplomová práce na téma Hodnocení krystalické stability byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2020/2021. Diplomová práce pojednává o krystalické stabilitě a o stabilizaci proti vypadávání krystalických zákalů dále o vybraných organických kyselinách a prvcích. V práci byly hodnoceny metody krystalické stabilizace …víceAbstract:
The master thesis on the topic Evaluation of crystalline stability of the wine was prepared at the Department of Postharvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno in the 2020/2021. The thesis deals with crystalline stability and crystalline stabilization of the wine. It focuses on the selected organic acids and elements. Methods of crystalline …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Aleš Urbánek, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství