Bc. Kateřina Bittnerová

Bachelor's thesis

Konkurenční prostředí malých pivovarů

The competitive environment for small breweries
Abstract:
Bakalářské práce sleduje konkurenceschopnost konkrétního podniku se speciálním přihlédnutím k tomu, že se jedná o podnik čepující pivo z minipivovaru. Práce se snaží odpovědět na otázku, zda-li je pivo z přidruženého pivovaru konkurenční výhodou a pokud ano, jak velkou a který zákaznický segment oslovuje.
Abstract:
This bachelor dissertation aims at measuring competetive abilities of a specific restaruant. With a special attention to a fact that a given restaurant is having a microbrew on a tap. This dissertation tries to solve the question, whether having a microbrew on a tap is a competetive advantage and if so, what shape it has and what customer segment it aims at.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)