Systémy hodnocení kvality potravin a jejího vnímání spotřebiteli – Bc. Marie Valentová
Bc. Marie Valentová
Master's thesis
Systémy hodnocení kvality potravin a jejího vnímání spotřebiteli
Systems of food quality assessment and consumer perception
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VALENTOVÁ, Marie. \textit{Systémy hodnocení kvality potravin a jejího vnímání spotřebiteli}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/o4lkj5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.