Kateřina ČÁROVÁ
Bachelor's thesis
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Korean Dining Culture - Food, Etiquette and Customs
Abstract:
Ve své bakalářské práci se budu věnovat tématu korejského stolování, popíši principy, na kterých je založeno, i jeho průběh v souladu s etiketou. Cílem práce je porovnat korejské stolovací etiketní zvyklosti s českými a popsat, v čem se liší či shodují. Praktická část obsahuje průzkum, zabývající se zjišťováním, jestli je korejská stolovací etiketa pro Čechy přijatelná a jestli se s ní v něčem ztotožňují …moreAbstract:
In my Bachelor thesis I will look into the topic of Korean dining culture. I will describe principles that Korean dining culture is based on and its form and customs according to Korean etiquette. The aim of this work will be to compare Korean dining etiquette with Czech dining etiquette and to describe its similarities and differences. The practical part will be focused on research that investigates …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Blanka Ferklová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ČÁROVÁ, Kateřina. Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky. Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / Korean for Business
Theses on a related topic
-
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Kateřina ČÁROVÁ -
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Kateřina ČÁROVÁ -
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Kateřina ČÁROVÁ