Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky – Kateřina ČÁROVÁ
Kateřina ČÁROVÁ
Bakalářská práce
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Korean Dining Culture - Food, Etiquette and Customs
Anotace:
Ve své bakalářské práci se budu věnovat tématu korejského stolování, popíši principy, na kterých je založeno, i jeho průběh v souladu s etiketou. Cílem práce je porovnat korejské stolovací etiketní zvyklosti s českými a popsat, v čem se liší či shodují. Praktická část obsahuje průzkum, zabývající se zjišťováním, jestli je korejská stolovací etiketa pro Čechy přijatelná a jestli se s ní v něčem ztotožňují …víceAbstract:
In my Bachelor thesis I will look into the topic of Korean dining culture. I will describe principles that Korean dining culture is based on and its form and customs according to Korean etiquette. The aim of this work will be to compare Korean dining etiquette with Czech dining etiquette and to describe its similarities and differences. The practical part will be focused on research that investigates …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Blanka Ferklová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ČÁROVÁ, Kateřina. Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky. Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Korejština pro hospodářskou praxi
Práce na příbuzné téma
-
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Kateřina ČÁROVÁ -
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Kateřina ČÁROVÁ -
Korejské stolování - jídlo, etiketa a zvyky
Kateřina ČÁROVÁ