Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů – Pavel POJER
Pavel POJER
Master's thesis
Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
The occurrence of biologically active amines and polyamines in selected types of ripened cheese
Abstract:
Cílem mé diplomové práce proto bylo zjišťování výskytu biogenních aminů (BA) a polyaminů (PA) ve vybraných druzích zrajících sýrů a sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů v den minimální trvanlivosti a týden po uplynutí této doby.Abstract:
The aim of this thesis was to determine the content of biogenic amines (BA)and polyamines (PA)in selected types of cheese and the influence of storage time on the content of biogenic amines.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2011
Thesis defence
- Date of defence: 21. 6. 2011
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
POJER, Pavel. \textit{Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2011. Available from: https://theses.cz/id/o585pn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
POJER, Pavel. Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů. Č. Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights