Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů – Pavel POJER
Pavel POJER
Master's thesis
Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
The occurrence of biologically active amines and polyamines in selected types of ripened cheese
Anotácia:
Cílem mé diplomové práce proto bylo zjišťování výskytu biogenních aminů (BA) a polyaminů (PA) ve vybraných druzích zrajících sýrů a sledování obsahu biogenních aminů a polyaminů v den minimální trvanlivosti a týden po uplynutí této doby.Abstract:
The aim of this thesis was to determine the content of biogenic amines (BA)and polyamines (PA)in selected types of cheese and the influence of storage time on the content of biogenic amines.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2011
- Vedúci: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POJER, Pavel. \textit{Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/o585pn/.
Jak správně citovat práci
POJER, Pavel. Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů. Č. Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Operational Management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva