Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky – Eva ŠTULÍŘOVÁ, DiS.
Eva ŠTULÍŘOVÁ, DiS.
Bakalářská práce
Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
Production of Flour and Factory Affecting the Quality.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na cereálie, výrobu mouky a faktory ovlivňující jakost. V úvodu je popsánvýznam cereálie z pohledu nutričního, chemického složení i jednotlivé druhy cereálií. V další části jsem se zabývala samotnou výrobou mouky z pšenice, hlavními technologickými postupy a definovala vybrané faktory, ketré ovlivňují jakost mouky.Abstract:
The thesis is focused on the production of cereals, flour and factors affecting its quality. The introduction describes the importance of cereals in itermsof nutrition, chemical composition and differnt kinds of cereals. In the part I dealt with the actual production of wheat flour, the main technological processes defined and selected factors that influence the quality of flour.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠTULÍŘOVÁ, Eva. Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Marketing strategy of an IT firm
Jiří Mouka -
Víceúčelový objekt v Lužici - stavebně technologický projekt
Jiří Mouka -
Online marketing strategy for a non-governmental organization
Jiří Mouka -
Provozovna Lukov - hrubá vrchní stavba
Jiří Mouka -
Implementace IT portálu pro správu požadavků a zavedení workflow
Jindřich Mouka -
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
Barbora ČEDÍKOVÁ -
Mouky jiné než obilovin
Adelina Nasurlaeva