Eva ŠTULÍŘOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky

Production of Flour and Factory Affecting the Quality.
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na cereálie, výrobu mouky a faktory ovlivňující jakost. V úvodu je popsánvýznam cereálie z pohledu nutričního, chemického složení i jednotlivé druhy cereálií. V další části jsem se zabývala samotnou výrobou mouky z pšenice, hlavními technologickými postupy a definovala vybrané faktory, ketré ovlivňují jakost mouky.
Abstract:
The thesis is focused on the production of cereals, flour and factors affecting its quality. The introduction describes the importance of cereals in itermsof nutrition, chemical composition and differnt kinds of cereals. In the part I dealt with the actual production of wheat flour, the main technological processes defined and selected factors that influence the quality of flour.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Václav Brachtl

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠTULÍŘOVÁ, Eva. Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy