Asociační analýza genů ovlivňujících kvalitu masa skotu – Ing. Lucie LÍSKOVCOVÁ
Ing. Lucie LÍSKOVCOVÁ
Disertační práce
Asociační analýza genů ovlivňujících kvalitu masa skotu
The association analysis of genes influencing the meat quality of cattle
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 3. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 5. 2017
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LÍSKOVCOVÁ, Lucie. Asociační analýza genů ovlivňujících kvalitu masa skotu. Č. Budějovice, 2017. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaDoktorský studijní program / obor:
Biotechnologie / Zemědělské biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva