Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci – Bc. Kateryna Kosolapova
Bc. Kateryna Kosolapova
Bakalářská práce
Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci
Gastronomic habits and preferences of the Czech people in comparison with Ukrainian people
Anotace:
Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat rozdíly ve stravovacích návycích dvou různých kuchyní - ukrajinské a české. Zaměření této práce byla především na stravovací návyky a tradiční pokrmy obou národů. Cíl byl dosažen pomocí dotazníkového šetření přes webový portál survio.com. Teoretická část se zaměřuje na popis zvyklostí a hlavní rysy obou kuchyní. Dále se zde píše o tradičních a významných …víceAbstract:
The main goal of this bachelor thesis is to analyze the differences in the eating habits of two different cuisines - Ukrainian and Czech. The focus of this work was mainly on eating habits and traditional dishes of both nations. The goal was achieved by means of a questionnaire survey via the survio.com web portal. The theoretical part focuses on the description of customs and main features of both …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/lchjp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
- Vedoucí: doc. PhDr. Jelena Celunová, CSc.
- Oponent: Mgr. Eva Mičková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOSOLAPOVA, Kateryna. \textit{Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/o6prl1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Ruská kuchyně v České republice
Kateřina Malá -
Česká ryba v kuchyni
Kateřina Veselá -
Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice
Tai Ge Liu -
Analýza italské gastronomie v České republice
Andrea Nekvindová -
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Eliška Beránková -
Strategická analýza společnosti Bidfood Czech Republic s.r.o.
Ali-Ashina Naizabek -
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
Zuzana Kozlovská