Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice – Bc. Karolína Bartáková
Bc. Karolína Bartáková
Diplomová práce
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Sensory analysis of edible insects available in Czech Republic
Anotace:
Tato diplomová práce vznikla na základě mé vypracované bakalářské práce na téma „Přístup spotřebitelů v České republice k hmyzu jako potravině nového typu“, kdy cílem práce bylo zjištění obecného názoru lidí v České republice k hmyzu, jako potravině nového typu. Z bakalářské práce vyšel poměrně zajímavý závěr, že lidé v České republice mají překvapivě vysokou zkušenost s entomofágií (37,8 procent) …víceAbstract:
This thesis is based on my bachelor's thesis on the topic "Attitude of consumers in the Czech Republic towards insects as a new type of food", where the aim of the thesis was to assess the general opinion of people in the Czech Republic towards insects as a new type of food. The bachelor thesis came to the rather interesting conclusion that people in the Czech Republic have a surprisingly high experience …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Martin Kulma, Ph.D.
- Oponent: Anna Adámková, DiS., externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTÁKOVÁ, Karolína. \textit{Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/o6s1y6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Chov hospodářských zvířat
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení vlivu blízkosti spalovny na cenu bydlení v Liberci: metoda hedonické ceny
Štěpánka Humpolová -
Evaluation of protein quality of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
Yacouba Traore -
Evaluation of life cycle and nutrient content of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
Daniela Slavíková -
Hmyzí moučka jako zdroj krmiv ve výživě okounovitých ryb, okouna říčního (Perca fluviatilis) a sandáta obecného (Sander lucioperca)
Hung TRAN QUANG -
Vývoj sušenek s přídavkem hmyzí moučky
Kateřina Tichá -
Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
Zuzana Váchová
Název
Vložil
Vloženo
Práva