Aplikace franchisingu v potravinářském odvětví – Jan Holeček
Jan Holeček
Diplomová práce
Aplikace franchisingu v potravinářském odvětví
Anotace:
Diplomová práce se zabývá aspekty podnikání franchisingových společností. První část práce se zabývá zařazením franchisingu v rámci podnikatelských sítí, charakteristikou subjektů, které se věnují a působí ve franchisingu a dále popisu potravinářského odvětví v ČR. Další část je zaměřena na konkrétní aspekty podnikání ve franchisingu, tedy na výběr franchisora franchisantem, podnikatelský plán, financování …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2007
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/2635
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2007
- Vedoucí: Jitka Šlechtová
- Oponent: Beatriz López
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/2635
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Mezinárodní franchisingová smlouva
Luděk Sztefek -
Franšízingová smlouva v kontextu nové soukromoprávní úpravy
Kateřina Tošilová -
Franchisingové smlouvy v judikatuře a právní praxi
Aleš Jirátko -
Franchising - vývoj, zkušenosti, trendy
Dagmar Hauerová -
Franchising jako metoda vstupu na trh
Lucie Vargovčíková -
Financování franchisingu
Naděžda Svobodová -
Franchising a jeho uplatnění v podmínkách maloobchodu s potravinami v České republice
Ondřej Novotný