Bc. Patrik Grech

Bakalářská práce

Carving v gastronomii

Carving in the Gastronomy
Abstract:
The aim of our thesis "Use of carving in general, and in the hotel's facilities, analyze its development and design implementation in business" is to highlight the use of decorative carving and carving trends nowadays. It consists of three main parts:The first part deals with the evolution of gastronomy from the Middle Ages to modern trends in diets today. The development of carving, describes the …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce „Využitie carvingu vo všeobecnosti a v hotelových zariadeniach, analyzovať jeho vývoj a navrhnúť implementáciu v podnikoch“ je poukázať na využitie dekoratívneho vyrezávania a jeho trendov v dnešnej dobe. Skladá sa z troch hlavných častí: Prvá časť sa zaoberá vývojom gastronómie od stredoveku až po moderné trendy v stravovaní v súčasnosti. Vývojom carvingu, popisom nástrojov …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví