Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications – Zdeněk Fajtl
Zdeněk Fajtl
Diplomová práce
Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FAJTL, Zdeněk. \textit{Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/o885mn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Magisterský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva