Kulturní téma jídlo - kuchyně z oblasti Horních Franků. Na příkladu Bayreuthu. – Eva Kantová
Eva Kantová
Bakalářská práce
Kulturní téma jídlo - kuchyně z oblasti Horních Franků. Na příkladu Bayreuthu.
Cultural Topic Food - Cuisine of Upper Franconia. At the Example of Bayreuth.
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 6. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Lenka Matušková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kantová, Eva. Kulturní téma jídlo - kuchyně z oblasti Horních Franků. Na příkladu Bayreuthu. . Pardubice, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniverzita Pardubice
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.