PAPRIKA A CHILLI PAPRIČKY V GASTRONOMII – Patrícia Krýdlová
Patrícia Krýdlová
Bakalářská práce
PAPRIKA A CHILLI PAPRIČKY V GASTRONOMII
Anotace:
Bakalárska práca rieši problematiku využitia papriky a chilli papričiek v gastronómii. Respondenti doporučujú ku gastronomickému využitiu odrody papriky Tabasco a Jalapeňo, preferujú sladkú chuť papriky oproti štipľavej. Sladká paprika je najčastejšie konzumovaná 2 – 4 x do týždňa, štipľavá paprika len 1 x do mesiaca. Najčastejšie je využívaná čerstvá u 32 % respondentov a sušená ako korenie s využitím …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with the use of pepper and chilli peppers in gastronomy. Respondents recommend the Tabasco and Jalapeno peppers for gastronomic use, they prefer the sweet taste of peppers rather than chilli. Sweet pepper is the most often consumed 2 – 4 times a week, chilli pepper is consumed only once per month. 32 % of respondents the most often use fresh pepper and 36 % of respondents more …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/o8dvyw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šustová, K.
21. 5. 2018
Kráčmar, S.
23. 4. 2018