Vliv složení solicí směsi a na kvalitu masných výrobků údržných při teplotě místnosti – Ing. Adam Skřivánek
Ing. Adam Skřivánek
Diplomová práce
Vliv složení solicí směsi a na kvalitu masných výrobků údržných při teplotě místnosti
Effect of salting mixture on the quality of shelf-stable meat products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SKŘIVÁNEK, Adam. \textit{Vliv složení solicí směsi a na kvalitu masných výrobků údržných při teplotě místnosti}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/o8gyvo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.