Bc. Katsiaryna Ivanova

Bachelor's thesis

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii

The history of chocolate, chocolate in contemporary gastronomy
Abstract:
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2015. 68 stran. Čokoláda má dlouholetou historii a je i dodneška jednou z nejoblíbenějších pochoutek. Čokoládu lze používat nejen v gastronomii, ale i v zdravotnictví a wellness službách, protože jsou známé její léčivé a uklidňující účinky. Tato práce je věnována historii čokolády, zkoumání využití …more
Abstract:
The history of chocolate, chocolate in contemporary gastronomy. [Bachelor´s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2015. 68 pages. Chocolate has a long history and is still a popular delicacy at present days. Chocolate can be used not only in gastronomy, but also in medicine, wellness, because its healing and soothing effects are known. This dissertation is devoted to the history …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 9. 2015
  • Supervisor: Ing. Jan Jiran
  • Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze